GENEREL INFO

Corona: Vi sørger for at overholde myndighedernes anbefalinger, restriktioner og retningslinjer. Der vil i depoterne kun være portionspakket slik og drikkelse. 

Der er Håndsprit og overfladesprit på toilettet.

Sørg venligst for at efterkomme vores henvisninger under løbene:

Max 2 løbere i depot ad gangen, sprit hænderne inden du rører ved noget. Sprit af efter dig på toilettet. Hold afstand. Bliv hjemme hvis du har symptomer og lad familien blive hjemme så vi kan overholde evt, forsamlingsforbud. Vi hjælpes ad med at passe på hinnanden.

I løbene arrangeret af KVICK Run kan du ofte vælge mellem distancerne 5 km, 10 km, halvmarathon og marathon. Se detaljer for det enkelte løb under "kommende løb".

Med mindre andet er oplyst vil der være basic depot ved start/mål:

saft, sodavand, vand, slik mm. Ved rundeløb, vil det også være depot for hver runde.

Depot:
Vand, saft, sodavand, slik mm ved start/mål og evt. ved rundepassering

Toiletforhold:
1 toilet ved start/mål med mindre andet er oplyst

Diplom, resultater og medalje:
Resultatlister og diplomer vil efterfølgende være tilgængelige på hjemmesiden. Medalje udleveres ved gennemført løb.

Omklædning:
Der er begrænset mulighed for omklædning.

Parkering:
Parkeringsmuligheder ved start/mål område eller i umiddelbar nærhed, med mindre andet er opgivet

Tilmelding:

Tilmelding under hvert enkelt løb, hvor der købes bilet. Enkelte løb har 1 bilet for hver distance da der kan være forskellige starttidspunkter. 

Pr. 20/6 er det muligt at betale med mobilpay - vælg da billetten "betal med mobilpay" under det ønskede løb og udfyld tilmeldings oplysninger.

Det er IKKE nok bare at overføre på mobilpay - informationerne skal udfyldes, ellers bliver du ikke registreret. (der står free på billetten, men det er bare for at vise at du ikke betaler på hjemmesiden, du bliver ikke registreret før det er overført på mobilpay)

Ved tilmelding giver deltagere KvickRun tilladelse, til frit at benytte fotos, filmoptagelser, interviews og lignende mediemateriale, hvor i deltageren optræder. Ligeledes at deltageren er indforstået med at han/hun løber på eget ansvar og skal overholde færdselsloven.

KOMMENDE LØB

5 KM, 10 KM, Halvmarathon og Marathon

 • Fyraftensløb. Kun 1/2 marathon, max10 deltagere.
  Hasseløvej 157
  24. jun. 17.00
  Hasseløvej 157, Hasseløvej 157, 4800 Nykøbing Falster, Denmark
  Fyraftensløb. Kun 1/2 marathon. Medalje til alle gennemførte løb. Corona tilpasset depot med slik, chips, vand, sodavand og cacao i portionspakker. Husk at melde afbud hvis du er forhindret. Dersom ikke det er 5 startende, bliver løbet aflyst.
 • KvickRun - Jes Ottosens 1/2 marathon #100
  Nykøbing Falster
  25. jul. 10.00
  Nykøbing Falster, Englandsvej 5A, 4800 Nykøbing Falster, Denmark
  Vi løber og fejrer Jes Ottosens 1/2 marathon # 100. Distancer: 1/2 marathon, ca.5km og ca.10km. Medalje til alle gennemførte løb. Corona tilpasset depot.Hygge med lidt til ganen bagefter .
 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon